keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

VALENTINES DAY

(English translatin coming soon!) Vietimme Ainon kanssa ystävänpäivää menemällä illalliselle Clevelandin venesataman lähistöön. Päivä meni ensin töissä, jonka jälkeen kiiruhdin kauppaan ostamaan Ainolle pieniä yllätyksiä. Hänhän ei tästä mitään tiennyt, joten kotiin tullessa Aino oli tietenkin mielissään saadessaan ruusun. Toisaalta en itse tiennyt mikä minua odotti ylhäällä huoneessamme. Aino oli kirjoittanut minulle kortin ja ostanut Fazerin sinistä Porocafesta. Oli minullekin kiva yllätys kun en mitään oikeastaan tajunnut edes odottaa.


Viiden aikaan menimme lounaalle The Funky Mexican ravintolaan. Otimme heti aluksi vähän juomista ja tietenkin kun Meksikolaisessa ravintolassa oltiin niin olihan sitä pakko juoda sangriaa.



Mietimme aikamme mitä söisimme ja tulimme siihen tulokseen, että otetaan kaikkea. Otimme yhteisen annoksen mistä riitti hyvin kahdelle. Lautasella oli tacoja, quesadilloja, enchiladoja, lihaa ja kanaa. Kaikenlaisia makuja tuli koettua ja hyvää oli.


Tietenkin kun oli ystävänpäivä ja ilta alkoi hämärtää niin pitihän sitä ottaa vielä myös jälkiruokaa. Jälkiruoaksi syötiin kahden jäätelöpallon, mansikoiden ja kermavaahdon kattava vohvelikuppi. Jälkiruoka oli yllättävän iso jopa kahdelle, koska olimme kuitenkin syöneet hyvin.


A&A

2 kommenttia:

  1. Mäki haluun sangriaa!! V.C.

    VastaaPoista
  2. Hyvä meininki vaan jatkuu, mahtavaa. Taidan itsekin ottaa nyt hieman jäätelöä konjakin kanssa kun tuli noista herkuista niin herkkunälkä. :)

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)