maanantai 26. joulukuuta 2016

CHRISTMAS

Meillä oli tosi kiva joulu. Aatto meni Ainon sukulaisten hyvässä seurassa Vantaalla ja saatiin paljon kivoja lahjoja. Parasta kuitenkin oli se, että saatiin viettää ihanien ihmisten kanssa laatuaikaa yhdessä ennen meidän pitkää reissua. Vaikka kolme kuukautta tulee varmasti menemään nopeasti, tulee meillä kova ikävä kotia ja kaikkia rakkaita. Onneksi vielä ennen lähtöä päästään viettämään uutta vuotta läheisten ympäröimänä. Samalla olisi tarkoitus viettää myös meidän läksiäisiä. 


Jouluun kuului perinteikkäästi sushia, joulusauna sekä lahjojen avaamista ja antamista. Seuraava kuva on otettu Ainon tädin luona, kun vietimme iltaa syöden joululaatikoita mahamme täyteen. 😋 (huomatkaa Ainon tyytyväinen after-eating ilme.)


Matka lähestyy kokoajan hurjaa vauhtia ja on jopa vaikea käsittää että lähdemme todella pian. Ennen joulua kaikki aika kului vaihdon järjestelyiden ja kouluhommien parissa, joita tänä syksynä oli kyllä ihan kauhean paljon. Seuraavaksi tulikin joulu ja nyt kun se on ohi, on aika alkaa jännittää matkaa. Mietimme äsken pakkaamista ja että mitä kaikkea olisi tärkeää pakata ja toisaalta jättää tänne Suomeen. Olisi turhaa raahata paljon tavaraa mukaan Australiaan, sillä haluamme sieltäkin ostella vaatteita ja muuta. Lisäksi omat rajansa asettaa kolmen eri lennon eri matkatavaroiden painorajoitukset ja mitoitukset.


Vaikka vietämmekin nyt ansaittua joululomaa, tulee meidän kuitenkin tässä pikkuhiljaa orientoitua jo lähtöön sekä hankkia vielä viimeisiä juttuja. Esimerkiksi Artolle täytyy vielä ostaa matkulaukku, meille molemmille niskatyynyt lentoja varten sekä adapterit. Tuntuu että tekemistä on paljon, mutta ehkä se johtuu vain siitä, että kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Ihan outoa, että kohta me ollaan jo Australian kesässä... :D


Hyvää joulua vielä kaikille! 🎄Uutta vuotta odotellessa... ja lähtöä... 9 päivää. 😊

A&A

2 kommenttia:

Kommentoithan! :)
Please comment! :)