maanantai 6. maaliskuuta 2017

STRADBROKE WITH NEW FRIENDS


Maanantaina opiskelija-asuntoomme muutti kaksi uutta tyttöä Suomesta. Henna ja Jonna ovat sairaanhoitajaopiskelijoita samasta koulusta kuin me, mutta eri kampukselta ja ovat opiskelleet meitä vuoden kauemmin. On huippua saada uusia samanhenkisiä kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin. Viikonlopun viettoon lähdimme yhdessä ja meillä olikin tosi kiva viikonloppu!
Perjantaina lähdimme illalla kohti Brisbanen keskustaa, sillä siellä meitä odotti Flux Paviollinin ja Feed me:n keikat. Ensin kävimme syömässä ja sen jälkeen suuntasimme The Met nimiseen baariin. Otimme siellä yhdessä muutamat ja lähdimme sitten Arton kanssa toiselle klubille kuutelemaan Fluxia. Myöhemmin tapasimme Hennan ja Jonnan jälleen The Metissä ja tanssimme Feed Me.n keikan. Oli ihan superhauskaa!
Sunnuntaina lähdimme heti aamupalan jälkeen Stradbroke Islandille. Halusimme näyttää uusille tulokkaille tämän ihanan saaren, sillä se on todella näkemisen arvoinen. Suuntasimmekin siis jälleen kohti Point Lookouttia ja sen ihania kauniita maisemia. Annetaan kuvien puhua puolestaan!

 Ihanat Henna ja Jonna lautalla kohti Stradbrokea.



Kävelimme tälläkin kertaa ihanaa maisemareittiä, joka kulkee kallion reunalla aivan meren tuntumassa. Vaikka olimmekin kerran jo nämä maisemat nähneet, niin ne silti yllättivät samalla tapaa kuin ensikerralla. Niin kaunista!















Maisemakävelyn jälkeen kävimme hyppelemässä aaltojen seassa ja ottamassa aurinkoa nätillä ja rauhallisella rannalla.
 Ennen lähtöä kävimme etsiskelemässä Koalaa samasta paikasta, jossa viimeksi näimme villin koalan. Pienen etsinnän jälkeen Jonna bongasi ihanan nukkuvan koalan! 💓

Meillä on enää noin seitsemän työpäivää jäljellä ja sen jälkeen ehditään pitää sitä ansaittua lomaa. Vaikka yhtä lomaahan tämä vaihto on ollut. No ei, ollaan me ihan oikeasti työpäivää väännetty ihan urakalla!

A&A

2 kommenttia:

  1. Aino, ihana kesämekko!! Ja upeat maisemat! V.C.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia ja kiva kun voin Jonnaa välillä nähdä tätä kautta :)

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)