torstai 30. maaliskuuta 2017

MEETING BEAUTIFUL ANIMALS

Meidän Australia Zoo reissun kruunasi ihanat kohtaamiset eläimien kanssa. Kun saimme Arton kanssa tietää mahdollisuudesta pitää nokkasiiliä sylissä, olimme lähes heti ilmoittautumassa siihen. Myöhemmin Jonna ehdotti kirahvin syöttämistä ja päätimme mennä myös siihen yhdessä. Sekä nokkasiilin että kirahvin kohtaaminen ja ruokkiminen oli mahtava kokemus, josta jäi ihania muistoja. Lisäksi teetimme tilanteista kuvia muistoiksi.




 Kirahvilla oli tosi pitkä sininen kieli ja se söi kiltisti kädestä porkkanoita. Tosi voimakas se kylläkin oli, eikä mikään ihme kun on niin iso eläin. Kirahvin kieli oli tosi karhea ja muistutti hiekkapaperia.



Kuvia meidän teettämistä kuvista. Ensin syötettiin kolmistaan kirahville lehtiä, jotka se hienosti irrotti oksasta. Sen jälkeen saatiin jokainen antaa kolme porkkanaa kirahville.

 Ihana nokkasiili!


 "Eikä tuleeko se oikeesti syliin!"💓

 Tämän nokkaliisin nimi on Yello. Se söi hellästi kädeltä mössöä, jossa oli vitamiineja, kananmunaa ja jotain muuta.

 Nokkasiilin piikit ovat todalla mukavan tuntuiset eivätkä ollenkaan terävät, ellei sitten silitä niin sanotusti "vastakarvaan".  

 Oltiin niiiiin onnellisia!💖

 Nokkasiilin kieli on 18cm pitkä.

 Yellon kaverikin tuli apajille, kun haistoi ruoan.

'

Debbie-syklonin jämät saapuivat eilen illalla meillekin tänne Brisbaneen. Tämä ihana vihreä korallisormisammakko oli tänään sateen suojassa ruokailualueella. 💕 Aina ei siis tarvitse lähteä eläintarhaankaan nähdäkseen ihania eläimiä, kunhan osaa pitää silmät auki! Tämän meille kuitenkin bongasi yksi työntekijöistä...

A&A

1 kommentti:

  1. Yello, sen vaan sanon, että kaikenlaisia jänniä otuksia maa näköjään päällään kantaa :) V.C

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)