torstai 16. maaliskuuta 2017

FAREWELL



Aika on kadonnut johonkin! Eilen meillä oli viimeinen työpäivä ja haikein, mutta innokkain tunnelmin lähdimme lomalaisiksi. Nyt meillä on siis kaksi ja puoli viikkoa aikaa ottaa rennosti täällä Australiassa, ennenkuin lähdemme Suomeen. Aikaisemmin suunnitelmamme oli lentää Australian sisällä esimerkiksi Syndeyyn tai Melbourneen, mutta päätimme jäädä asumaan student houseen ja teemme pienempiä reissuja tässä lähistöllä. Esimerkiksi tänään lähdemme Jonnan ja Arton kanssa Gold Coastille Britneyn luokse loppuviikoksi. Kivaa ohjelmaa siis luvassa! 💓 Matkustaminen Australian sisällä olisi ollut tosi hieno juttu, mutta meistä tuntuu että Brisbanella on meille vielä paljon tarjottavaa. Lisäksi tuntuu, että meillä on jokin syy palata Australiaan myöhemmin, kun emme nyt mene muualle vaan vasta tulevaisuudessa.

Ihana Jonna 💗 

Eilen lähdimme vaihtariporukalla Victoria Pointtiin syömään ja nauttimaan toistemme seurasta vielä kun koko porukka oli kasassa. Huomenna Taina lähtee reissaamaan Australian sisällä ja meillä tulee häntä kova ikävä! Luultavasti näemme kuitenkin vielä ennenkuin hän Suomeen päin suuntaa, onneksi. Samalla vietimme myös meidän vikaa työpäivää ja loman alkua.

 Reipasta Tainaa tulee ikävä 💓

Kävimme ensin ihanassa jäätelöbaarissa, jossa jäätelöön sekotettiin kylmällä marmorilevyllä karkkeja ja suklaata. Valitsimme Arton kanssa jäätelöksi jonkun jännän karamellisuklaan ja sekaan valitsimme Oreo-keksejä ja Picnic-suklaapatukoita, jotka ovat tosi hyviä. Jätskien jälkeen menimme The Hogs nimiseen ravintolaan, jossa otimme juotavaa ja suolaista syötävää. Ilta oli todella hauska!


Aikaisemmin tällä viikolla Suomesta saapui jälleen uusia tyttöjä. Lotta ja Johanna ovat sosionomiopiskelijoita ja todella mukavia. Oli kiva saada heidätkin mukaan Victoria Pointiin. Kaikkia tulee niin kova ikävä, mutta onneksi Suomessa nähdään. Ja onhan meillä vielä hetki aikaa!

 Kaunis Henna ja ihana kesädrinksu 💗


 Ihanat Johanna, Lotta, Taina, Henna ja Jonna 💓


Kotimatkalla kohtasimme myrkkysammakon, Kukaan ei uskaltanut sitä pussata. Löysimme myös muutama päivä sitten Victoria Pointista kilpikonnalammikon, jossa siis on paljon kilppareita. Vaikka täällä ollaan oltu melkein kolme kuukautta niin jatkuvasti löytyy uusia kokemisen arvoisia paikkoja. Ei malttaisi täältä ollenkaan lähteä mutta on kyllä aivan ihanaa tulla kotiin parin viikon päästä!

A&A


2 kommenttia:

  1. Kiva lukea näitä postauksia ja kiva kun Jonna on löytänyt sieltä saman henkistä seuraa.Varmaan ikävää, kun aina joku lähtee pois. Nauttikaahan siellä. Täällä lunta on enemmän kuin vähän ja onneksi aurinko paistaa. Terkut Lapista :)

    VastaaPoista
  2. Nauttikaa vielä ja muistakaa kotiinpaluun lähetessä että teillä on vielä koko maailma nähtävänä! Kovasti teitä jo täälläkin odotetaan ja ikävöidään. 😉

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)