torstai 2. maaliskuuta 2017

HOW ARE WE?

How are you guys? 😊 Maanantaina saapui uusia sairaanhoitajaopiskelijoita Suomesta ja oli kivaa saada uusia kämppiksiä taloon. Tosi kivaa esitellä uusille tytöille paikkoja ja kertoa jutuista, jotka on vähintäänkin pakko kokea. Samalla alkaa jännittämään oma lähestyvä lähtö Australiasta, sillä siihen ei olla vielä yhtään valmiita. Nyt viimeinen kuukausi ehditään vielä kokemaan kaikkea ihan urakalla!

Kauppakeskus oli upea 💗

Ainon tuore tukka

Viimeviikolla aloitettiin viikonloppu jo keskiviikkoiltana, kun lähdettiin jälleen Gold Coastille Britneyn luokse. Torstaina Aino kävi Gold Coastin parhaaksi valitussa kampaamossa ja sitä se todella oli ihan sisustuksesta lähtien. Myöhemmin menimme kaksin jättimäiseen ostoskeskukseen, jonka nimi oli Pasific Fair. Loppupäivä menikin shoppaillessa ja tietenkin käytiin syömässä Grill'dissä, nam! Perjantaina lähdimme aamusta SeaWorldiin, joka olikin aivan ihana kokemus.

Ihanat pikku-pingviinit

SeaWorldiin mennessä emme oikein edes tienneet mihin olimme menossa. Lopulta se osoittautui kuitenkin täysin meidän paikaksemme ja pääsimme esimerkiksi näkemään minipingviinejä todella läheltä ja silitimme rauskuja. Lisäksi nähtiin upea delfiini -show ja jättimäiset pelikanit. Reissu oli uhontumaton ja päivä meni todella nopeasti. Myöhemmin Brit vei meidät Surfers Paradiseen, jossa menimme Infinityksi kutsuttuun jännään paikkaan. Siellä saimme käsiin vaaleat käsineet ja jalkoihin tossut. Sitten menimme ensimmäiseen pimeään huoneeseen upeine efekteineen ja käsin koskettelemalla seiniä yritimme etsiä ovea seuraavaan huoneeseen. Kaikki huoneet olivat erilaisia ja osa tosi jänniä. Huoneissa oli esimerkiksi laservaloja, musiikkia ja pomppopalloja. Meillä oli tosi hauskaa!

Batmanin auto




Lauantaina Brit vei meidät Movie Worldiin, joka oli melko lähellä hänen asuntoaan. Se on suuri huvipuisto, jossa kaikki paikat ovat batman ja superman -aiheisia. Vuoristoradat olivat hurjia ja leffahahmoiksi pukeutuneita tyyppejä käveli joka puolella. Kaiken kaikkiaan Movie World oli todellinen elämys, sillä sen aihe oli niin hienosti toteutettu. Koko päivän pyörimme laitteissa ja kaupoissa ja illalla Brit haki meidät kotiin. Ilta otettiin rennosti ruokaa tehden ja musiikkia kuunnellen sekä Britin taloa ihastellen, kun vielä voitiin. Hän nimittäin muuttaa nyt uuteen asuntoon. Sunnuntai-aamuna hänen vanhempansa saapuivat ja oli mukava tavata heidät. Harmiksemme meidän piti kuitenkin aika pian lähteä takaisin Brisbaneen, jotta pääsisimme maanantai-aamuna töihin.

Töissä meillä molemmilla menee hyvin. Ollaan todella hyvin sopeuduttu työyhteisöön ja meistä pidetään. Ollaan saatu ottaa jonkin verran vastuuta ja esimerkiksi hoitaa haavoja ja hierontoja keskenämme. On kivaa olla avuksi. Itse työpäiviä meillä on jäljellä enää noin 14 ja sen jälkeen ehdimme pitää vähän lomaa, ennenkuin huhtikuussa suuntaamme takaisin Suomeen. Esimerkiksi suuret koralliriutat pohjoisessa kiinnostavat, mutta täällä kaikki reissaaminen maksaa ihan sikana. Täytyykin siis nyt miettiä kunnolla, että mitä halutaan tehdä ennen Suomeen paluuta.

Perjantaina suuntaamme Brisbanen keskustaan Flux Pavillionin keikalle. Ajatuksena on vuokrata auto, jolla sitten pääsisi keikan jälkeen lähtemään Gold Coastille. Kaikki täällä siis oikein hyvin! Terveisiä Suomeen. 💗

A&A

Ps. Hyvää laskiaistiistaita! Me täällä ikävoidaan laskiaispullia... (Kirjoitettiin siis tämä postaus jo tiistaina..)

Pps. Kaikki kuvat otettu kännyköillä. Laitettiin nuo pystykuvat superisoiksi, sillä leveydet riitti.

2 kommenttia:

Kommentoithan! :)
Please comment! :)