tiistai 21. maaliskuuta 2017

BIG WAVES AND RAINFOREST WALK


Lauantaina vietettiin päivää Gold Coastilla rannalla, josta oli upeat maisemat Surfers Paradiseen. Meidät yllätti jättikokoiset aallot, jotka olivat vielä isommat kuin Stradbrokella tai Surfers Paradisen päärannalla. Päivä oli kuuma, vaikka sääennustusten mukaan piti sataa, mutta eipä se meitä haitannut. Nautittiin aikamme aalloista ja auringon paahteesta, ja lopulta jokapaikassa oli hiekkaa ja kaikilla kauhea nälkä.




Käytiin syömässä Benin suosittelemat snack packit kebab-paikassa, eli siis jättimäiset annokset ranskalaisia ja kebablihaa katikkeilla. Vedettiin ruokaöverit ja ähkyt, jonka jälkeen lähdettiin kohti rannan vieressä olevaa luonnonpuistoa. Ensimmäiset rappuset kiivettyämme tuntui siltä, että nyt oli syöty liikaa. Mutta pikkuhiljaa laitettiin jalkaa toisensa eteen ja olikin ihanaa nähdä kauniita maisemia ja ihmeellisiä eläimiä. Valitsimme kävelyreitiksemme sademetsäreitin, joka oli vähän yli kaksi kilometriä pitkä,

 Poseeraaja!

Hetken reittiä käveltyämme aukesi upeat meisemat merelle. 

Kalkkunoita sademetsässä? Hän rapisi puskassa ja pelästyttiin jo, että mikä ihme siellä on, mutta se olikin kalkkuna.


 Upea pitkä rantaviiva, jonka päässä näkyy Surfers Paradisen korkeat pilvenpiirtäjät mukaan lukien Q1, jossa yövyttiin Arton synttärireissulla.

 Kukkuu!

 Sademetsä oli täynnä jänniä puita ja niissä olevia koloja. Mitäköhän kaikkea siellä saattaakaan asua?




 Näkymät yhdeltä näköalapisteeltä. Maisemat olivat jälleen upeat ja niitä unohduttiin katselemaan joksikin aikaa. 


 Päivi-äiti, mikä perhonen tämä on? Näitä on täällä Australiassa nähty paljon ja usein ne ovat paljon tätä yksilöä isompia.

Meillä oli ihana reissu rannalle ja luonnonpuistoon ja sen jälkeen oltiikin väsyjä. Tutustuttiin reissun aikana paremmin uuteen tuttavuuteemme Beniin, joka on Britneyn kaveri ja asuu Melbournessa. Ehkä joskus mekin vielä eksytään Melbourneen ja nähdään ihan erilaista Australiaa. 😄


A&A


1 kommentti:

  1. Pilkullisen ruumiin takia ajattelin heti, että kuuluu monarkkiperhosiin. Vähän googlailin, olisiko joku euploea danaini sukuinen? Millainen päälisiipien väritys?

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)