maanantai 27. maaliskuuta 2017

O'REILLY'S NATUREPARK

Vietettiin Hennan ja Jonnan kanssa pitkää viikonloppua. Perjantaina haettiin vuokra-auto ja illalla lähdettiin syömään Finncaren työntekijöiden kanssa. Lauantaina suunnattiin kohti Gold Coastia ja vesiputouksia ja yövyttiin teltassa. Sunnuntaina oli shoppailupäivä ja maanantaina meni koko päivä Australia Zoossa. Tässä postauksessa kuitenkin juttua vesiputouksista O'Reilly'sissä ja ihanasta sademetsäreitistä!
Meidän camping-car. Just hyvä ja tosi tilava!

 Ihana papukaija O'Reilly'sin parkkipaikkojen lähellä. Parkkipaikkojen luota lähtee useampi erilainen sademetsäreitti erilaisiin kohteisiin. Me otettiin kohteeksemme kaikista suurin vesiputous ja reitin pituus oli noin 6,5km.


 Pienen kävelyn jälkeen aukesi upeat näkymät. O'Reilly's siis sijaitsee vuoren huipulla ja sinne ajettiin vuoren rinnettä noin tunnin verran. Paljon kapeita teitä ja sokeita kulmia ja matkapahoinvointilääkkeet tuli todella tarpeen, mutta oli kyllä aivan sen arvosta! 

 Ensimmäiset läkymät upeasta vesiputoukseasta. 






 Vesiputouksen yläpää.

 Näkymät vesiputouksen toiselta puolelta. Vuoret kurottivat pilviin asti ja tunnelma oli todella rauhoittava.




 Onnellisia ihmisiä.


 Kun aurinko laskee...


 Matkalla takaisin parkkipaikalle törmättiin ihaniin pikku-kenguruihin! Muutamalla niistä oli vauvat pussukoissa.💓

 Huipulla oli illalla tosi sumuista!

Otettiin paljon myös videomateriaalia varsinkin reitistä vuoren huipulle. Takaisinmenomatkalla eteen hyppäsi muutamia kertoja kenguruita ja useita sammakoita, joten jännitystä ei puuttunut. O'Reilly'sistä ajettiin Gold Coastille Ocean Beach resortille, joka on mukava leirintäalue keskellä palveluja. Parkkeerattiin omalle paikallemme auto ja laitettiin teltta pystyyn ja haettiin intialaista ruokaa. Kaikkia väsytti tosi paljon ja pian oltiinkin jo unessa. 
Myöhemmin lisää viikonlopusta! 💗

A&A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan! :)
Please comment! :)