keskiviikko 22. helmikuuta 2017

PICS FROM PHONE

Moi! Ollaan otettu täällä australiassa paljon kuvia järkkärillä mutta myös kännyköilla. Monet kännykkäkameralla otetut kuvat eivät päädy tänne blogiin asti, mutta tähän postaukseen kokosimme joitakin kivoja kuvia kännykän kameran rullasta ja tarinoita niiden takaa! Instagramiin jaamme enemmän kännykällä otettuja kuvia ja meitä voi seurata @australiain90days!

Ylhäältä vasemmalta oikealle: 1. Täällä Australiassa tulee syötyä todella paljon ulkona kun aina ollaan menossa jossakin. Tätä kanasalaattia syötiin Byron Baylla uimisen jälkeen. Oli hyvää! 2. Beccyn synttäreillä Gold Coastilla. Tavattiin Brit ja Beccy muutama viikko sitten Gold Coastilla ja he kutsuivat meidät illalla syömään ja jatkoille klubille. Ilta oli huippu! 😄 3. Arto sai Finlandia Villagelta synttärilahjaksi lahjakortin Porocafeen, joka oikeutti lounaaseen, pullaan ja kahviin. Tässä herkutellaan Porocafessa pullakahveilla. 4. Stradbroke-ferryn satamassa odottelemassa ferryä. Päivä oli ihan superkuuma!

5. Myös tämä kuva on ferrysatamasta. 6. Keksejä, juustoja ja mansikoita... nam! Löydettiin täältä tosi hyvä tuorejuusto, jossa on hedelmiä ja mantelia. 7. Söpöläiset South Bankissa. 8. Koiria pitää aina pitää halia! Yhden asukkaan omainen toi koiransa kyläilemään ja Aino sai hoitaa sitä.

9. Ystävänpäivää lähdössä viettämään. 💓 10. Jätskiä, banaania, mansikkaa ja kermavaahtoa makeassa tortillakuoressa. Syötiin jälkkäriksi ystävänpäivänä meksikolaisessa ravintolassa. 11. 💗 12. Meidän roommate. Asuu peilin takana ja aina välillä tulee näyttäytymään. Tällä gekolla on kunnolla kokoa!

13. Westfield-kauppakeskuksen takana on todella kaunis ravintola-alue, jossa on raflaa joka makuun, Tässä ollaan hyvässä hamppariravintolassa, jolla on hyvä eettinen ajatus: tuetaan erilaisia kohteita tuloilla ja tehdään annokset onnellisesti kasvatetuista possuista, kanoista ja lehmistä. Ranskalaiset tässä paikassa ovat maailman parhaita ja niissä on päällä merisuolaa sekä rosmariiniä! 14. Selfie maailmanpyörässä South Bankissa. 15. Kaunis Brisbane valoineen Australia-päivän iltana. Australia-päivänä nähtiin todella hienot ilotulitukset joen varrella ja ihasteltiin kaunista Brisbanea. 16. Sangriaa keskustassa. South Bankissa on tosi hyvä meksikolainen ravintola, johon ollaan eksytty muutamat kerrat.

Vähän erilainen postaus tällä kertaa! Mitä tykkätte? 😄

A&A




1 kommentti:

Kommentoithan! :)
Please comment! :)