maanantai 23. tammikuuta 2017

SOUTH BANK

Meidän oli tänä viikonloppuna tarkoitus mennä Gold Coastille, mutta huojen sääennustuksien vuoksi päätimme viettää kaupunkiviikonloppua Brisbanessa. Lauantaina lähdimme kohti South Bankkia, joka on todella kaunis kaupunginosa Brisbanessa. South Bankista kävelee keskustaan vain hetken ja matkalla on paljon upeita maisemia. Esimerkiksi keskelle kaupunkia on rakennettu uimaranta, jonka taustalle nousevat Brisbanen upeat korkeat rakennukset. Lisäksi South Bankista ydinkeskustaan menee kaunis käytävä, jota ympäröi kauniit kukkakäynökset vaaleanpunaisine kukkineen. Live-musiikkia ja erilaisia ravintoloita on joka kulmalla ja myyntikojuja on joka lähtöön. 

Eroaa vähän Suomen maauimaloista. 

 Näkymä uimarantaa vastapäätä. Harmaa sää ei haitannut ollenkaan, sillä ilma oli pilvistä huolimatta todella lämmin. Sääennustusten mukaan lauantaina piti olla myrskyinen sää, mutta vain päivän lopuksi vähän tihutti.

Pysähdyttiin syömään todella miellyttävään mexicolais-ravintolaan. Sangria oli hyvää (as always)!


 Myös ruoka oli herkullista. 





 Kontrasti kaupungin ja vihreän luonnon välillä on hauska, mutta kummallisesti kaikki sulautuu hyvin yhteen. 

 ♥


Kävimme maailmanpyörässä, josta näki hyvin koko kaupungin ja kauas kukkuloille. 







 Onnelliset.

Sunnuntaina lähdimme bussilla noin puolen tunnin ajomatkan päähän Garden Cityyn Westfield-kauppakeskukseen, joka on Brisbanen toisiksi suurin kauppakeskus. Ja se todella oli valtava! Kauppaa oli joka lähtöön ja ostoskeskuksen takapihalla oli upea ravintola-aukio. Aukion keskellä oli auringonottopaikkoja ja vesielementtejä. Aukiota ympäröi ravintoloita jokaiseen makuun. Eipä oltu ennen ihasteltu sillä tavalla kauppakeskusta. 😆 Kaupoissa pyörimisen jälkeen lähdimme bussilla takaisin Victoria Pointtiin, jossa menimme katsomaan leffaa nimeltä Passengers. Me kaikki antaisimme leffalle arvosanan 4/5 ja se oli todella hyvä. Meidän viikonloppuun siis mahtui kaikenlaista ohjelmaa. 😄

Mitäs Suomeen kuuluu?

A&A


4 kommenttia:

  1. Ei voi kuin todeta, että on pikkasen erilaiset elämät :) Ihanan näköistä, ihanaa ruokaa ja juomaa teillä! Täällä pimeetä, liukasta ja töitä :D.... että silleen :D

    VastaaPoista
  2. Nii, ja kiva uus mekko Ainolla !!! V.C.

    VastaaPoista
  3. Hyvä että siellä on puistopalstoja kaupungin seassa. Kaupunkien tulisi olla vehreitä joka puolella maapalloa, koska silloin kaupungit olisivat paljon viihtyisämpiä. Luonnolla on rauhoittava vaikutus ja ilmakin olis vähän puhtaampaa.

    Lahdessa on kelit pyöriny nyt viimesen viikon aikana n. -10 ja +5 välillä. Unirytmi on sekaisin minulle tyypilliseen tapaan tähän vuoden aikaan, mutta muuten olotila on varsin levollinen ja hyvä. Näitä kuvia katsellessa tulee itsellekin semmonen rauhallinen ja rentoutunut olo. Aika menee katsellessa youtubesta videoita, pelailemalla pelejä ja harjoittelemalla 3D mallinnustekniikoita käyttäen Autodesk Inventoria.

    Kiva nähdä että te viihdytte siellä.

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)