perjantai 13. tammikuuta 2017

GREETINGS AND FEELINGS

Ensimmäinen kunnon työviikko on nyt ohi ja eilen tuli viikko täyteen Australiaan tulosta. Viikon alussa vihdoin ja viimein kroppa alkoi tottumaan aikaeroon mikä on kahdeksan tuntia edellä Suomeen nähden.

Tällä viikolla ollaan käyty melkein joka päivä töiden jälkeen jossain ja toissapäivänä olimme pyöräilemässä Victoria Pointin läheisellä metsäalueella. Alueen läpi virtasi puro, jonka nimi on Epapah. Puron varrella oli kauniita pyöräilyreittejä ja löysimme kuvissa näkyvän kalastus-sillan ennen iltahämärää.






Meillä menee täällä tosi hyvin ja ensimmäinen työviikko meni todella nopeasti. Molemmille tuli melkein jopa yllätyksenä, että tänään on perjantai. Koti-ikävää ei ole ollut lainkaan ja olemme viihtyneet mahtavasti. Työt loppuvat meillä jo kahden aikoihin, jolloin jää aikaa tekemiselle iltaisin.
Eilen olimme jälleen Victoria Pointissa töiden jälkeen shoppailemassa. Mukaan tarttui vaatteita ja kaupasta tuoreita hedelmiä ja ruokatarvikkeita. Hintataso on suhteellisen samaa luokkaa kuin Suomessa lukuunottamatta hedelmiä mitkä ovat kalliimpia ja limuja, karkkeja sekä suolaisia naposteltaiva, jotka ovat taas halvempia.

Kaupoilla menikin yllättävän kauan ja kello olikin jo melkein puoli yhdeksän kun lähdimme pyörien kanssa takaisin. Täällä on jo kahdeksan jälkeen melkein pilkkopimeää ja se tarkoittaa yöeläinten heräämistä. Koalat, lepakot ja erilaiset linnut heräävät iltaisin ja aloittavat liikkumisen. Juuri ennen "kotipihaan" saapumista Arton päälle hyppäsi puusta hedelmälepakko. Lepakon siipiväli oli melkein yksi metri, joten kyllähän se vähän yllätti kun sitä ei osannut odottaa.

Pyörät, joilla liikumme ympäriinsä



Kuvia Epapah-purolta 

Ruokailut ovat yksi parhaimpia puolia työssä. 😊 Aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat talon vuokraan. Aamupala on kello 8:30, lounas 12:30 ja päivällinen 17:00. Jokainen ruokailu sisältää usein hedelmiä ja lounaalla on jälkiruoka. Sunnuntaisin aamiaisella on pekonia, puuron, paahtoleivän, munakkaan ja hedelmien lisäksi. Päivällisellä on aina erilaisia keittoja ja leipää. Lounaalla on tavallista kotiruokaa, kuten perunamuussia, lihapullia, keitettyjä vihanneksia ja leipää. Ruoka on aina todella hyvää ja henkilökunta on mukava 😇.


Viikonloppuna menemme eläinpuistoon lähelle Brisbanea, jossa saa pitää koalaa sylissä ja syöttää kenguruita kädestä. 😏 Siitä lisään myöhemmin.😉 Tulemme myös tekemään lähiaikoina postauksia esimerkiksi meidän asunnosta ja Brisbanesta. Toteutamme myös mielellämme postausehdotuksia! ✋

Gekko, josta olitte kaivanneet kuvia. Tämä yksilö on vauva-kekkonen.

Kysymyksiä saa laittaan kommenttikenttään asioista, joista emme ole tajunneet kertoa. On myös muutenkin mukavaa vastata teidän kommentteihin 😄.

A&A

6 kommenttia:

  1. Heippa, mukava kuulla että viikko on mennyt nopeasti ja olette saaneet ajasta kiinni. Kiva kuulla kuulumisia!

    Miten työviikko on mennyt ja minkälaisia töitä teette siellä? Mukavaa viikonloppua! T: S, R ja T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työviikko on mennyt tosi hyvin. Me voitais tehdä oma postaus siitä, minkälaisia töitä tehdään! :)

      Poista
  2. Minuakin kiinnostaa, millaisessa paikassa olette töissä. Sairaala? Vanhainkoti? Joku muu? Ois myös kiva kuulla, millainen 'työnkuva' teillä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan harkassa palvelukeskuksessa. Tehdään lähipäivinä postaus, jossa tarkemmin työnkuvasta :))

      Poista
  3. Tuun olemaan niiiiin kateellinen, kun ensimmäinen kuva koalasta pamahtaa blogiin!Ootteko muuten varmoja, ettei se ollut Batman, joka hyökkäsi Arton kimppuun? (Heh :D ) Täällä aivan k*kka keli, nauttikaa siellä nyt kaikesta! T. Vanessa C.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään saat sitten olla kateellinen! :D oli varmasti batman, ei oo muuta selitystä!

      Poista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)