torstai 26. tammikuuta 2017

STUDENT HOUSE

 G'day mates! Meiltä on paljon pyydetty kuvia tästä meidän student housesta. Tässä siis vihdoin postausta siitä. Tämä meidän asunto on kaksikerroksinen omakotitalo, jossa on kaunis iso takapiha. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja yhteensä täällä on vuoteita seitsemän. Omien huoneiden lisäksi on yhteiset tilat, joihin kuuluu olohuone, keittiö, kylpyhuone sekä vessa. Alakerrassa sekä makuuhuoneissa on lämpöilmapumput, joten asunnossa ei ole kuuma. Kokolattiamatto on makuuhuoneissa (yhtä lukuunottamatta) ja yhteisissä tiloissa. Keittiössä, vessassa ja kylppärissä on laattalattia. Kaikenkaikkiaan asunto on todella siisti ja kiva. Siistijä meillä käy joka torstai.

Asunto edestä. Meidän ikkuna on palmun oksan takana. 

 Meidän eteinen. Voisi luulla että täällä asuu joku suurperhe, mutta ei kun täällä asuu kaksi naista. Niin ja yksi mies. 😆 Mutta hei, eikös sitä nyt pidä olla kengät joka lähtöön!

 Näkymä kun eteisestä katsoo peremmälle ja oikealle päin. Olkkarissa on mukavat sohvat ja telkkari, sekä ovet, joista pääsee takapihalle. Tässä kun katsoo oikealle, niin näkee keittiön.


 Keittiö on hyvin varusteltu ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen. Uuni on todella omituinen meidän suomalaisten mielestä, mutta ollaan sitä opittu vähän käyttämään. Tiskikonetta ei ole, mutta tiskaaminen onkin jo tuttua puuhaa. 😇 

 Eteisestä kun jatkaa suoraan, on tämä näkymä. Asunto on ihanan valoinen, sillä sinä on paljon ikkunoita. Lintujen ääntelyä kuuluu ympäriltä jatkuvasti.

 Rappukäytävän yläpää. Meidän huone on vasemmanpuoleisin. Huoneemme vieressä on kylpyhuone ja wc.

 Kaikki huoneet on nimetty paikallisten eläimien mukaan. Meidän huone on Kookaburra-lintu huone. 


 Huoneessa on isot vaatekaapit, ovi kylpyhuoneeseen sekä kaunis näkymä ulos. Aluksi tuntui pelottavalta mennä nukkumaan, sillä pelotti, että tyynyn alla on tarantella tai sängyn alta tulee jokin vielä kamalampi (mikä muka voisi olla vielä kamalampi?). Täällä ei kuitenkaan ole oikeastaan muita öttiäisiä kuin gekkoja, jotka eivät meitä haittaa ollenkaan. Muutama pienen pieni hämppis on näkynyt. 

 Näkymä ulos huoneesta etupihalle. 

Kylpyhuone, jossa on suihkukaappi sekä kylpyamme. Niin kuin muissakin huoneissa ja tiloissa, niin myös kylppärissä on valko-vihreä väritys.

Talo takapihalta päin.

Semmonen kämppä meillä täällä. Kelpaa kyllä asustella ja kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan. Lisäksi töihin on vain minuutin kävelymatka. Vastataan mielellään kysymyksiin, jos jokin jäi mietityttämään. 😄

A&A

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköinen paikka. Sekin on kiva, ettei työmatkaan haaskaudu aikaa. Ehkä vielä kaameempaa, kui tara.tella, olisi, että. Sängyn alta tulisi 2 tarantellaa! Se olis tooosi paha. Ja vielä siistijäkin käy! G'day mates!V.C.

    VastaaPoista
  2. Todella kotoisan näköinen asunto.

    VastaaPoista

Kommentoithan! :)
Please comment! :)