lauantai 8. huhtikuuta 2017

ONE LAST TIME SOUTH BANK

Kotona ollaan ja turvallisesti perillä pitkältä matkalta. Saavuimme Suomeen keskiviikkona ja omaan kotiin kotiuduimme eilen perjantaina. Olo on ihan okei ja suurimmilta kriiseiltä ollaan selvitty, mutta pientä kulttuurishokkia on havaittavissa. Australiassa ja australialaisissa ihmisissä on monia hienoja piirteitä, joita olisi kiva tuoda Suomeenkin. Tälläisiä ovat esimerkiksi ystävällisyys, avoimuus ja sosiaalisuus. Kun kaupan kassa ei Suomessa kysykkään "mitä kuuluu?" jää koko kohtaaminen pelkkiin tervehdyksiin. Australiaan mennessä oli vaikeaa totutella small talkkiin, mutta nyt jo kaivataan sitä, sillä se piristää päivää. Lisäksi tietenkin aurinkoa ja +30 asteen säitä on ikävä, tosin onhan Suomessa jo kevät aika hyvin mallillaan ja linnut visertää kauniisti. Ei siis voi valittaa. 😄 
Kirjoitetaan myöhemmin ihan oma postaus kuulumisista ja tunnelmista, mutta nyt meidän vikasta viikonlopusta ja tarkemmin South Bankista. Ollaan South Bankkia varmaan jo hehkutettu loppuun asti ja tässä vähän lisää! Lähdettiin lauantaina porukalla kohti keskustaa, suuntana Queenstreet-shoppailukatu ja upeat maisemat sekä tori South Bankissa. 

Käveltiin taas kerran upeaa tietä, jonka katoksi nousee kauniit kukkaköynökset. Kävimme myös kiertämässä torin kojuja ja nautittiin tunnelmasta. 

 💓

 Viimeiset kuvat Bribane-kirjaimien luona. 







Queenstreetiltä tarttui mukaan vaikka ja mitä vaatetta sekä tuliaista. Kaikinpuolin päivä oli huippu ja sää mitä mahtavin. Bribane on ihana kaupunki korkeine rakennuksineen ja kauniine puistoineen. Suosittelemme Brisbanea kohteena kaikille, sillä siellä on kaikkea ja vielä enemmän!

A&A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan! :)
Please comment! :)